Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Itaewon Class

Serie, 2020
Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Serien Itaewon Class er en Netflix Original og udkom i 2020. Egnet for personer over 13 år Denne serie er Inspirerende, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Itaewon Class på IMDB

Score: 8 ud af 10

The story of Park Sae Ro Yi who opens a restaurant in Itaewon.

Skuespillere i Itaewon Class

Lyd og undertitler

Lyd: koreansk - synstolkning;koreansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Itaewon Class

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.