Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jackass: The Movie

Jackass: La película
Film, 2002, 85 minutter, 3.786.987 Bedømmelser
Jackass: The Movie
Johnny Knoxville og hans kumpaner går rundt i Japan i pandakostumer, skaber kaos på en golfbane og udfører stunts med alligatorer og meget mere.
Filmen Jackass: The Movie udkom i 2002 og varer 85 minutter. Den første af MTV's "det her må du ikke prøve derhjemme"-film med vovehalsen Johnny Knoxville, Steve-O og kompagni. Tilladt for børn på 11 år og derover.Denne Film er Fjollet, Grovkornet.
12 år og derover Indeholder vold
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jackass: The Movie på IMDB

Score: 7 ud af 10

Johnny Knoxville and his band of maniacs perform a variety of stunts and gross-out gags on the big screen for the first time.

Skuespillere i Jackass: The Movie

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Jackass: The Movie

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.