Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jane the Virgin

Serie, 2019
Jane the Virgin
Jane Villanueva har svoret, at hun vil forblive ærbar, indtil hun bliver gift, men erfarer, at hun er gravid på grund af en lægefejl og må genoverveje sin fremtid.
Serien Jane the Virgin udkom i 2019. Gina Rodriguez vandt en Golden Globe for sin rolle i denne fortælling om jomfruelig undfangelse. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Denne serie er Kitschet, Excentrisk, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jane the Virgin på IMDB

Score: 8 ud af 10

A young, devout woman discovers that she was accidentally artificially inseminated.

Skuespillere i Jane the Virgin

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Jane the Virgin

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.