Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Serie, 2020
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Serien Jeffrey Epstein: Filthy Rich er en Netflix Original og udkom i 2020. Instrueret af Lisa Bryant, baseret på James Pattersons bog Filthy Rich, medforfattet af John Connolly med Tim Malloy. Egnet for personer over 16 år. Jeffrey Epstein: Filthy Rich kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, Undersøgende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jeffrey Epstein: Filthy Rich på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

Survivors worldwide reveal the manipulation, abuse and emotional scars suffered at the hands of wealthy convicted pedophile Jeffrey Epstein. Their stories expose a sex trafficking ring of powerful enablers leading up to his 2019 arrest.

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.