Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!

Film, 1998, 69 minutter
Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!
Efter hans klassiske tv-sitcom slutter, vender den legendariske komiker tilbage til standup for at levere sine bedste jokes på en udsolgt international turné.
Denne film er Kynisk

Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen! på IMDB

Live from New York City, Jerry Seinfeld, aided and abetted by a host of friends and fellow comedians, performs his 1998 Emmy-nominated performance on Broadway.

Director:

Skuespillere i Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tig Notaro Happy To Be Here
Komikeren Tig Notaro slipper sin indre drillepind løs i en legesyg standup-special fyldt med sjove anekdoter, bekendelser om forældrerollen og meget mere.
Catching Feelings
Mens spændingerne vokser i deres ægteskab, får en professor fra Johannesburg og hans journalistkone deres liv vendt op og ned af en berømt og uhæmmet forfatter.
Spivak
Wally Spivak kæmper med livet som forfatter og føler, at han er kørt fast, indtil han møder et kærestepar og får et helt nyt og anderledes syn på tilværelsen.
Paquita Salas
En af Spaniens bedste talentspejdere i 90'erne, Paquita, leder desperat efter nye stjerner, da hun pludselig mister sin største klient.
Ali Wong: Hard Knock Wife
To år efter sin populære standup-special, Baby Cobra, barsler Ali Wong med en ny – og en række barske sandheder om ægte- og forældreskab.