Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jim Jefferies: This Is Me Now

Film, 2018, 70 minutter
Jim Jefferies: This Is Me Now
Den skadefro og respektløse Jefferies spidder linselus, politisk hykleri og sine egne ukloge karrierevalg i en provokerende standup-special.
Filmen Jim Jefferies: This Is Me Now er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 70 minutter. Jim Jefferies: This Is Me Now kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Frækt, Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Jefferies: This Is Me Now på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

The gleefully irreverent Jefferies skewers "grabby" celebrities, political hypocrisy and his own ill-advised career moves in a brash stand-up special.

Trailer

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Jim Jefferies: This Is Me Now

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Well-Intended Love
For at sikre sig en knoglemarvstransplantation indgår en skuespillerinde med leukæmi en ægteskabspagt med en ung direktør, men kærlighed og hemmeligheder kommer i vejen.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.