Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jim Norton: Mouthful of Shame

Film, 2017, 61 minutter
Jim Norton: Mouthful of Shame
På denne uhæmmede tur gennem sin herlige og frække tankegang giver komikeren Jim Norton sit personlige bud på romantik, lyster og seksuelle tilbøjeligheder.
Filmen Jim Norton: Mouthful of Shame er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 61 minutter. Jim Norton: Mouthful of Shame kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jim Norton: Mouthful of Shame på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Jim Norton: Mouthful of Shame is a TV special starring Jim Norton, Louis C.K., and Robert De Niro. In this unrestricted jaunt, comic Jim Norton offers a personal perspective on romance, desire, and sexual proclivities.

Skuespillere i Jim Norton: Mouthful of Shame

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Jim Norton: Mouthful of Shame

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.