Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jimmy Carr: Funny Business

Film, 2016, 62 minutter
Jimmy Carr: Funny Business
Den britiske komiker Jimmy Carr afleverer sine sjove og snørklede one-liners uden at blinke over for et udsolgt Hammersmith Apollo i London.
Filmen Jimmy Carr: Funny Business er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 62 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Jimmy Carr: Funny Business kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Vittig, Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: Funny Business på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

Jimmy Carr: Funny Business is a video starring Jimmy Carr. A man, with an incredibly stupid laugh, tells jokes to an audience.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;hollandsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Jimmy Carr: Funny Business

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.