Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minutter
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Intet er helligt, når Jimmy Carr serverer de mest vanvittige jokes fra sin standupkarriere i en special, der ikke er for sarte sjæle.
Filmen Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 58 minutter. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Frækt, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: tysk;svensk;dansk;engelsk

Mere ligesom Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse standup-special.
Du er den
En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.
It's Bruno!
En old-school Brooklyn-indfødt bruger sin tid på at passe sin bedårende hund, Bruno, og sørge for, at naboerne udviser hans vovse passende respekt.
Saverio Raimondo: Den talende satyr
Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.
Abyss
Efter mødet med døden i utide ved separate begivenheder opdager Cha Min og Go Se-yeon, at de er vendt tilbage til livet i nye kroppe, de ikke kan genkende.