Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Film, 2019, 58 minutter
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Intet er helligt, når Jimmy Carr serverer de mest vanvittige jokes fra sin standupkarriere i en special, der ikke er for sarte sjæle.
Filmen Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 58 minutter. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Frækt, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

Nothing is off limits as Jimmy Carr serves up the best jokes from his storied stand-up career in a special that's as inappropriate as it is hilarious.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: tysk;svensk;dansk;engelsk

Mere ligesom Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Edoardo Ferrario: Temi Caldi
Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.
Turn Up Charlie
En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.
Chief Daddy
Da et velhavende familieoverhoved pludselig falder død om, kæmper hans pengeliderlige familie, venner og ansatte om hans milliardformue.
After Life
En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.
Pants on Fire
Jaloux kærester og rumvæsner er bare noget af det, Jack har løjet om for at blive populær. Men nu begynder løgnene at få liv og ødelægge alt.