Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Johan Falk

Serie, 2015, 33 Bedømmelser
Johan Falk
En ung, ambitiøs kriminalassistent bekæmper mordere, organiseret kriminalitet, våbenhandlere, smykketyve, terrorister, skurke og spioner.
Serieen Johan Falk udkom i 2015. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne Serie er Barsk, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Johan Falk

Lyd og undertitler

Lyd: svensk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Johan Falk

Broen

Broen

(2015)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kalifat
Et forestående ISIS-angreb i Sverige involverer en gruppe kvinder, herunder en mor i knibe, en engageret studerende og en ambitiøs betjent.
Bloodride
Fortabte passagerer i en mystisk bus er på vej mod en grusom ukendt destination i denne herligt makabre gyser-antologiserie.
Ragnarok
I en norsk by, der er truet af forurening og smeltende gletsjere, føles verdens undergang alt for nærværende. Der skal en legende til for at bekæmpe gammel ondskab.
Hjem til jul
Singlepigen Johanne, der er træt af de evindelige kommentarer om hendes kærlighedsliv, påbegynder en 24-dages jagt på en kæreste, hun kan tage med hjem til jul.
Kriger
En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.