Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Juanita

Film, 2019, 90 minutter
Juanita
Juanita er enlig mor til tre voksne børn og kæmper med problemer i livet og med kærligheden. Nu søger hun håb og bedring på en improviseret tur til Paper Moon i Montana.
Filmen Juanita er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 90 minutter. Juanita kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Inspirerende, Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juanita på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

Fed up with her deadbeat grown kids and marginal urban existence, Juanita takes a Greyhound bus to Paper Moon, Montana where she reinvents herself and finds her mojo.

Skuespillere i Juanita

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original];tysk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Juanita

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
Crash Landing on You
Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.
Gentefied
Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.