Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Julehemmeligheder

Serie, 2019
Julehemmeligheder
En julekomsammen bliver til en portal til fortiden i denne serie i tre dele, der udforsker de intime forviklinger i en families historie.
Serien Julehemmeligheder er en Netflix Original og udkom i 2019. Julehemmeligheder kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Sentimental, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Julehemmeligheder

Lyd og undertitler

Lyd: tysk - synstolkning;tysk [original];britisk engelsk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Julehemmeligheder

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Juledagene
Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.
Triad Princess
Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.
Apache: Historien om Carlos Tevez
Denne grusomme dramatisering af Carlos Tevez' liv viser hans udvikling til fodboldstjerne midt i de hårde forhold i Argentinas Fuerte Apache.