Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Julehemmeligheder

Serie, 2019
Julehemmeligheder
En julekomsammen bliver til en portal til fortiden i denne serie i tre dele, der udforsker de intime forviklinger i en families historie.
Serien Julehemmeligheder er en Netflix Original og udkom i 2019. Julehemmeligheder kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Sentimental, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Julehemmeligheder

Lyd og undertitler

Lyd: tysk - synstolkning;tysk [original];britisk engelsk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Julehemmeligheder

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.