Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Kan du høre mig?

Serie, 2020
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Serien Kan du høre mig? er en Netflix Original og udkom i 2020. Vandt en Gémeaux-pris for bedste instruktør af en komedie og en Banff Rockie-pris for bedste fremmedsprogede dramaserie. Egnet for personer over 16 år. Denne serie er Fræk, .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Kan du høre mig?

Lyd og undertitler

Lyd: fransk (Canada) - synstolkning;fransk (Canada) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk (Canada);svensk

Mere ligesom Kan du høre mig?

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.