Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Katherine Ryan: In Trouble

Film, 2017, 63 minutter
Katherine Ryan: In Trouble
Standupkomikeren Katherine Ryan mindes nogle usædvanlige forhold, livet i sin hjemby, som hun hader, og dengang hun satte sindene i kog i hele landet.
Filmen Katherine Ryan: In Trouble er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 63 minutter. Denne film er Vittig, Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Katherine Ryan: In Trouble på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Canadian comic Katherine Ryan explains the perks of dating younger men. She talks about her unusual relationships, living in the hometown she hates and how she once enraged an entire nation.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Katherine Ryan: In Trouble

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.
Jo Koy: Comin' In Hot
Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.