Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Katherine Ryan: In Trouble

Film, 2017, 63 minutter
Katherine Ryan: In Trouble
Standupkomikeren Katherine Ryan mindes nogle usædvanlige forhold, livet i sin hjemby, som hun hader, og dengang hun satte sindene i kog i hele landet.
Filmen Katherine Ryan: In Trouble er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 63 minutter. Denne film er Vittig, Grovkornet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Katherine Ryan: In Trouble på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Canadian comic Katherine Ryan explains the perks of dating younger men. She talks about her unusual relationships, living in the hometown she hates and how she once enraged an entire nation.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Katherine Ryan: In Trouble

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.
Falling Inn Love
Da en erhvervsleder fra San Francisco vinder en kro i New Zealand, forlader hun bylivet for at genopbygge den rustikke ejendom med hjælp fra en flot håndværker.
Klassekammerater
To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.