Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

KENGAN ASHURA

Serie, 2019
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita kommer ind i en skjult verden, hvor erhvervsmæssige tvister afgøres i brutale gladiatorkampe. Glem pengene. Han vil bare slås – og vinde.
Serien KENGAN ASHURA er en Netflix Original og udkom i 2019. Denne serie er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

KENGAN ASHURA på IMDB

Kazuo Yamashita is an ordinary fifty-six year old man who one day is summoned by the chairman of his company and hired as a gladiator. He learns that these hired gladiators engage in ...

Skuespillere i KENGAN ASHURA

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;japansk - synstolkning;engelsk;japansk [original]
Undertitler: japansk;svensk;engelsk;dansk;tysk

Mere ligesom KENGAN ASHURA

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

DRIFTING DRAGONS
Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.
The Forest of Love: Deep Cut
Intet er, som det ser ud til, da en karismatisk svindler og et ambitiøst filmhold sætter fokus på to kvinder med følelsesmæssige ar på sjælen.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Efter en global finanskrise bliver verden kastet ud i en "bæredygtig krig" drevet af kunstig intelligens. Det er op til Sektion 9 at bekæmpe nye typer cybertrusler.
Sol Levante
En ung kriger og hendes velkendte søgen efter et helligt sted, der er kendt for at opfylde ønsker. Det er bedst ikke at gøre de gamle vogtere og ånder vrede.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.