Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Kevin Hart: Don’t F**k This Up

Serie, 2019
Kevin Hart: Don’t F**k This Up
Midt i karrieremæssigt og ægteskabeligt kaos fortæller komikeren og filmstjernen Kevin Hart åbent om sine personlige gennembrud mellem kriser og berømmelse.
Serien Kevin Hart: Don’t F**k This Up er en Netflix Original og udkom i 2019. Kevin Hart: Don’t F**k This Up kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kevin Hart: Don’t F**k This Up på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

Comedian Kevin Hart reflects on the events from the past year that have shaped his life.

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Kevin Hart: Don’t F**k This Up

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.