Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Kick-Ass

Film, 2010, 112 minutter, 3.078.614 Bedømmelser
Kick-Ass
Inspireret af sine elskede tegneserier forvandler high school-eleven Dave sig til en maskeklædt superhelt og bliver en internetsensation.
Filmen Kick-Ass udkom i 2010 og varer 112 minutter. Meget passende for denne muntre actionfilm fandt Nicolas Cage på flere excentriske detaljer til sin hovedrolle. Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne Film er Medrivende, Kreativ.
16 år og derover Indeholder vold Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kick-Ass på IMDB

Score: 8 ud af 10

Dave Lizewski is an unnoticed high school student and comic book fan who one day decides to become a super-hero, even though he has no powers, training or meaningful reason to do so.

Skuespillere i Kick-Ass

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Kick-Ass

Zohan

Zohan

(2008)

Zombieland

Zombieland

(2009)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.