Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Landet af glas

Film, 2018, 89 minutter
Landet af glas
13-årige Jas er tit alene hjemme og må selv finde ud af, hvad han skal gøre, da han opdager, at nogle elvere er flyttet ind i laden.
Filmen Landet af glas udkom i 2018 og varer 89 minutter. Denne film er Kreativ, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Landet af glas på IMDB

Score: 6,1 ud af 10

The Danish fantasy film 'The Land of Glass' is about the young boy Jas who lives alone in a closed gardener with his father, a truck driver and often away.

Skuespillere i Landet af glas

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: dansk [original]
Undertitler: dansk;svensk

Mere ligesom Landet af glas

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

NiNoKuni
To almindelige teenagere begiver sig ud på en magisk mission for at redde deres ven og hendes modpart fra en anden verden. Men kærligheden stikker en kæp i hjulet.
Medical Police
Owen Maestro og Lola Spratt forlader Childrens Hospital og slutter sig til en hemmelig del af CDC, hvor de skal undersøge og tilintetgøre en dødelig global virus.
Hacker
Da en forældreløs, 13-årig teknologiekspert hører, at hans mor måske stadig er i live, begynder han en stædig jagt efter sandheden bag hendes forsvinden.
Tyve i skoven
Den karismatiske landevejsrøver Jan de Lichte er leder for de undertrykte og underkuede i en revolte mod det korrupte aristokrati i Flanderen i 1800-tallet.
Proud Mary
En skyldplaget kvinde prøver at beskytte en forældreløs dreng, men ender med at starte en bitter gangsterkrig og blive truet fra alle sider.