Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Last Chance U

Serie, 2020
Last Chance U
For disse eliteatleter med problemer er football på et junior college en sidste chance på at rette op på deres liv og nå deres drømme.
Serien Last Chance U er en Netflix Original og udkom i 2020. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Last Chance U kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Inspirerende, Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Chance U på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

Last Chance U is a TV series starring Ron Ollie, John III Franklin, and Buddy Stephens. Intense look inside the world of junior college football, chronicling the stories of players and coaches in the classroom and on the field.

Trailer

Skuespillere i Last Chance U

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Last Chance U

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.