Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Legehusdetektiverne

Serie, 2018
Legehusdetektiverne
Når deres dyrevenner har brug for hjælp, følger Toby og Teri sporene og bruger fakta for at løse mysterier i deres egen baghave.
Serien Legehusdetektiverne er en Netflix Original og udkom i 2018. Egnet for alle aldersgrupper.Denne serie er Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Legehusdetektiverne

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk;engelsk [original];mandarin;fransk;engelsk - synstolkning;dansk
Undertitler: spansk;kinesisk (forenklet);engelsk;kinesisk (traditionelt);dansk

Mere ligesom Legehusdetektiverne

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.