Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

LEGO filmen 2

Film, 2019, 107 minutter
LEGO filmen 2
Mesterbyggeren Emmets eventyr fortsætter! Da rumvæsner fra Duplon kidnapper Lucy og Batman, må han drage ud i rummet for at klare ærterne.
Filmen LEGO filmen 2 udkom i 2019 og varer 107 minutter. Denne film er Sindrig, Vittig, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO filmen 2 på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

It's been five years since everything was awesome and the citizens are facing a huge new threat: Lego Duplo invaders from outer space, wrecking everything faster than they can rebuild.

Skuespillere i LEGO filmen 2

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom LEGO filmen 2

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.