Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Leila

Serie, 2019
Leila
I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.
Serien Leila er en Netflix Original og udkom i 2019. Leila kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ildevarslende, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leila på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

In a near-future world where an oppressive regime segregates society, one woman skirts the system to search for the daughter taken from her years ago.

Skuespillere i Leila

Lyd og undertitler

Lyd: hindi [original];engelsk;hindi - synstolkning
Undertitler: engelsk;dansk;hindi;tysk;svensk

Mere ligesom Leila

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
Kriger
En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.
2. verdenskrigs største begivenheder i farver
De mest afgørende begivenheder under 2. verdenskrig − fra angrebet på Pearl Harbor til D-dag − skildres i denne dokuserie, der omfatter farvelagte optagelser.
Grønne æg med skinke
Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.