Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Levius

Serie, 2019
Levius
Unge Levius kæmper sig op gennem rækkerne i den brutale metalboksningverden under sin onkels vejledning. Kræfter uden for ringen holder øje med ham.
Serien Levius er en Netflix Original og udkom i 2019. Denne serie er Hjertevarm, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Levius på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

A young man whose parents became casualties of war. He is taken in by his uncle Zack, and it is there that Levius begins to immerse himself in the world of metal boxing as if led by fate ...

Skuespillere i Levius

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;japansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;japansk;svensk

Mere ligesom Levius

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

DRIFTING DRAGONS
Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.
The Forest of Love: Deep Cut
Intet er, som det ser ud til, da en karismatisk svindler og et ambitiøst filmhold sætter fokus på to kvinder med følelsesmæssige ar på sjælen.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Efter en global finanskrise bliver verden kastet ud i en "bæredygtig krig" drevet af kunstig intelligens. Det er op til Sektion 9 at bekæmpe nye typer cybertrusler.
Sol Levante
En ung kriger og hendes velkendte søgen efter et helligt sted, der er kendt for at opfylde ønsker. Det er bedst ikke at gøre de gamle vogtere og ånder vrede.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
En ensom ung kvinde føler sig fanget på sin pigeskole. Men hænder af metal og hjertevarme breve smelter hendes hjerte, efter Violet bliver hendes lærer.