Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Life

Film, 2017, 104 minutter
Life
Opdagelsen af en éncellet organisme i en prøve fra Mars skaber begejstring – indtil livsformen begynder at vise tegn på intelligens.
Filmen Life udkom i 2017 og varer 104 minutter. Denne film er Nerve.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Life på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

A team of scientists aboard the International Space Station discover a rapidly evolving life form that caused extinction on Mars and now threatens all life on Earth.

Skuespillere i Life

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;tysk;svensk

Mere ligesom Life

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Alexis Viera – en historie om overlevelse
Efter at være blevet skudt under et røveri i Colombia og have mistet følelsen i sit ben finder den uruguayanske fodboldstjerne Alexis Viera en ny mening med livet.
My Husband Won't Fit
Kumiko og Kenichi mødtes på universitet og har et lykkeligt ægteskab, men med tiden truer et usædvanligt problem med at ødelægge deres forhold.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer fortæller om sit nye ægteskab, om personlig udvikling, om at lave en baby og om hendes mors dårlige råd i denne special, der både er fræk og oprigtig.
Barbie Dreamhouse Adventures
Lær Barbie og hendes bedste venner at kende – også hendes nabo Ken – i denne animerede vlog, der er filmet i hendes families nye drømmehus.
Edoardo Ferrario: Temi caldi
Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.