Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Life

Film, 2017, 104 minutter
Life
Opdagelsen af en éncellet organisme i en prøve fra Mars skaber begejstring – indtil livsformen begynder at vise tegn på intelligens.
Filmen Life udkom i 2017 og varer 104 minutter. Denne film er Nerve.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Life på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

A team of scientists aboard the International Space Station discover a rapidly evolving life form that caused extinction on Mars and now threatens all life on Earth.

Skuespillere i Life

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;tysk;svensk

Mere ligesom Life

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.