Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lilyhammer

Serie, 2014, 1.171.986 Bedømmelser
Lilyhammer
Efter at have vidnet mod mafiaen kommer den tidligere gangster Frank Tagliano under vidnebeskyttelse og beder om at blive sendt til Norge.
Serien Lilyhammer udkom i 2014. Sopranos-stjernen Steven Van Zandt viser, at han har flere skud i bøssen i denne roste serie om en gangster i skjul. Denne serie er : Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lilyhammer på IMDB

Score: 8 ud af 10

A New York mobster goes into hiding in rural Lillehammer in Norway after testifying against his former associates.

Skuespillere i Lilyhammer

Mere ligesom Lilyhammer

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.