Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lionheart

Film, 2019, 94 minutter
Lionheart
Da hendes far bliver syg, er det op til Adaeze at køre familiens forretning sammen med sin onkel og vise, at hun kan klare sig i en mandsdomineret verden.
Filmen Lionheart er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 94 minutter. Denne film er Hjertevarmt, Underspillet, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lionheart på IMDB

Score: 4 ud af 10

Running a company can be challenging, especially if you are a female in a male-dominated industry. Looking to prove her worth, Adaeze steps up to the challenge when her father is forced to take a step back due to health issues.

Skuespillere i Lionheart

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;svensk;engelsk

Mere ligesom Lionheart

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Alexis Viera – en historie om overlevelse
Efter at være blevet skudt under et røveri i Colombia og have mistet følelsen i sit ben finder den uruguayanske fodboldstjerne Alexis Viera en ny mening med livet.
My Husband Won't Fit
Kumiko og Kenichi mødtes på universitet og har et lykkeligt ægteskab, men med tiden truer et usædvanligt problem med at ødelægge deres forhold.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer fortæller om sit nye ægteskab, om personlig udvikling, om at lave en baby og om hendes mors dårlige råd i denne special, der både er fræk og oprigtig.
Barbie Dreamhouse Adventures
Lær Barbie og hendes bedste venner at kende – også hendes nabo Ken – i denne animerede vlog, der er filmet i hendes families nye drømmehus.
Edoardo Ferrario: Temi caldi
Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.