Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lionheart

Film, 2019, 94 minutter
Lionheart
Da hendes far bliver syg, er det op til Adaeze at køre familiens forretning sammen med sin onkel og vise, at hun kan klare sig i en mandsdomineret verden.
Filmen Lionheart er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 94 minutter. Denne film er Hjertevarmt, Underspillet, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lionheart på IMDB

Score: 4 ud af 10

Running a company can be challenging, especially if you are a female in a male-dominated industry. Looking to prove her worth, Adaeze steps up to the challenge when her father is forced to take a step back due to health issues.

Skuespillere i Lionheart

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;svensk;engelsk

Mere ligesom Lionheart

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Djævelens mærke
Da to søstre åbner en ældgammel bog, som lukker ondskab ind i deres liv, bliver deres eneste redning en besat præst, som slås med sine egne dæmoner.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.