Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Livet overvælder mig

Dokumentarer, 2019, 40 minutter
Livet overvælder mig
Som følge af traumer trækker hundredevis af flygtningebørn i Sverige sig fra livets usikkerheder ved at gå i en komalignende tilstand kaldet tilbagetrækningssyndrom.
Dokumentareren Livet overvælder mig er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 40 minutter. Denne dokumentarer er Følelsesladet, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Livet overvælder mig på IMDB

Score: 4,9 ud af 10

In the grip of trauma, hundreds of refugee children in Sweden withdraw from life's uncertainties into a coma-like illness called Resignation Syndrome.

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk

Mere ligesom Livet overvælder mig

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

American Factory
I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.
Our Planet – bag kulisserne
Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.
Happy Jail
Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.