Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lommbock

Film, 2017, 106 minutter
Lommbock
Efter at have fundet kærligheden i det narkofri Dubai er Stefan tilbage i Tyskland for at hente papirer. Men hans gamle ven Kais vaner laver ravage i det.
Filmen Lommbock udkom i 2017 og varer 106 minutter.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lommbock på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Sequel to Lammbock. Stefan and Kai meet again after years. Stefan became a successful lawyer in Dubai while Kai is stuck in their home town. Kai has relationship issues and is trying hard ...

Skuespillere i Lommbock

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;dansk;svensk

Mere ligesom Lommbock

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.