Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lost Girls

Film, 2020, 95 minutter
Lost Girls
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.
Filmen Lost Girls er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 95 minutter. Lost Girls kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lost Girls på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

When Mari Gilbert's daughter disappears, police inaction drives her own investigation into the gated Long Island community where Shannan was last seen. Her search brings attention to over a dozen murdered sex workers.

Skuespillere i Lost Girls

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Lost Girls

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.
Time to Hunt
Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.