Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Love 101

Serie, 2020
Love 101
Mens de forsøger at få deres lærer til at falde for en basketballtræner, oplever fire udskud og en mønsterelev venskab, kærlighed og modet til at være sig selv.
Serien Love 101 er en Netflix Original og udkom i 2020. Egnet for personer over 13 år Love 101 kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love 101 på IMDB

Score: 9,6 ud af 10

In 1990s Turkey, a group of teenage outcasts band together to make their beloved teacher fall in love so she'll have a reason to stay in town with them.

Skuespillere i Love 101

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;tyrkisk - synstolkning;tyrkisk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk;tyrkisk

Mere ligesom Love 101

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.