Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Love Per Square Foot

Film, 2018, 133 minutter
Love Per Square Foot
Bankmedarbejderne Sanjay og Karina drømmer hver især om at købe eget hus, men har ikke råd. Derfor får de den gode idé at indgå et proformaægteskab.

Love Per Square Foot på IMDB

Love Per Sq Ft, is a feature film which deals with the very common predicaments that faces today's urban youth; finding a house and finding love. Through the course of this romantic comedy ...

Trailer

Skuespillere i Love Per Square Foot

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Love Per Square Foot

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tsatsiki, far og olivenkrigen
Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.
En mand der hedder Ove
En menneskeforagter plager sin boligforening med sit gnavne væsen, indtil nyankomne i nabolaget langsomt smelter hans iskolde facade.
Hvad hjertet vil
Da pariserpigen Elsa bliver besat af sin ekskæreste, hyrer hendes bedste venner i hemmelighed en escortfyr til at hjælpe hende videre. Men planen virker alt for godt.
Femstjernet jul
Da den italienske premierminister møder sin elskerinde og politiske rival på en officiel tur til Budapest ved juletid, bliver der vendt op og ned på alting.
RUSSELL BRAND: RE:BIRTH
Russell Brand er i det snakkesalige hjørne i London, hvor han sludrer om verdens tilstand og fortæller om, hvordan livet har ændret sig, efter han er blevet far.