Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Love Per Square Foot

Film, 2018, 133 minutter
Love Per Square Foot
Bankmedarbejderne Sanjay og Karina drømmer hver især om at købe eget hus, men har ikke råd. Derfor får de den gode idé at indgå et proformaægteskab.

Love Per Square Foot på IMDB

Love Per Sq Ft, is a feature film which deals with the very common predicaments that faces today's urban youth; finding a house and finding love. Through the course of this romantic comedy ...

Trailer

Skuespillere i Love Per Square Foot

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Love Per Square Foot

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Set It Up
To betrængte sekretærer har hårdt brug for en pause fra kontoret og slår sig sammen for at narre deres chefer, der er arbejdsnarkomaner, til at forelske sig i hinanden.
Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez
Chava Iglesias' assistent Hugo Sánchez, der forguder ham, får til opgave at lede Club de Cuervos til sejr i Nicaragua – hvis altså han må for sin mor.
Lust Stories
Som supplement til Bombay Talkies fra 2013 udforsker fire kortfilm fra fire af Indiens største instruktører kærlighed, sex og forhold i det moderne Indien.
Maktub
Efter at have overlevet et bombeangreb ændrer to forbrydere i Jerusalem deres metoder og sætter sig for at opfylde fremmedes bønner ved Grædemuren.
Alex Strangelove
High school-eleven Alex Truelove planlægger at miste sin mødom til sin kæreste Claire, men planerne går galt, da han møder Elliot.