Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Love Per Square Foot

Film, 2018, 133 minutter
Love Per Square Foot
Bankmedarbejderne Sanjay og Karina drømmer hver især om at købe eget hus, men har ikke råd. Derfor får de den gode idé at indgå et proformaægteskab.
Filmen Love Per Square Foot er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 133 minutter. Denne film er Hjertevarmt, Feel-good, Ejendommeligt, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love Per Square Foot på IMDB

Score: 7,9 ud af 10

Love Per Sq Ft, is a feature film which deals with the very common predicaments that faces today's urban youth; finding a house and finding love. Through the course of this romantic comedy ...

Trailer

Skuespillere i Love Per Square Foot

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Love Per Square Foot

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Edoardo Ferrario: Temi Caldi
Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.
Turn Up Charlie
En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.
Chief Daddy
Da et velhavende familieoverhoved pludselig falder død om, kæmper hans pengeliderlige familie, venner og ansatte om hans milliardformue.
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Intet er helligt, når Jimmy Carr serverer de mest vanvittige jokes fra sin standupkarriere i en special, der ikke er for sarte sjæle.
After Life
En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.