Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Love Wedding Repeat

Film, 2020, 100 minutter
Love Wedding Repeat
Forskellige versioner af samme dag afvikles, mens Jack må håndtere vanskelige gæster, totalt kaos og en potentiel romance ved sin søsters bryllup.
Filmen Love Wedding Repeat er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 100 minutter. Egnet for personer over 13 år Love Wedding Repeat kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Vittig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love Wedding Repeat på IMDB

Score: 5,8 ud af 10

While trying to make his sister's wedding day go smoothly, Jack finds himself juggling an angry ex-girlfriend, an uninvited guest with a secret, a misplaced sleep sedative, and the girl that got away in alternate versions of the same day.

Skuespillere i Love Wedding Repeat

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Love Wedding Repeat

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.