Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Loyalitet er alt

Film, 2018, 107 minutter
Loyalitet er alt
En tidligere oberst danner en speciel paramilitær gruppe med det formål at bekæmpe narkotrafikken ved Paraguays grænser.
Filmen Loyalitet er alt udkom i 2018 og varer 107 minutter. Loyalitet er alt kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Loyalitet er alt på IMDB

Score: 7 ud af 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Skuespillere i Loyalitet er alt

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original]
Undertitler: engelsk;dansk;svensk;spansk;tysk

Mere ligesom Loyalitet er alt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.
Typewriter
Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.
Secret Obsession
Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.
¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.