Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lucifer

Serie, 2019
Lucifer
Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.
Serien Lucifer er en Netflix Original og udkom i 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Lucifer kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Medrivende, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lucifer på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

A young caretaker believes her family is being tormented by the devil, after she agrees to write the chilling story of a patient haunted by the relentless demonic being.

Skuespillere i Lucifer

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: hollandsk;engelsk

Mere ligesom Lucifer

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hyperdrive
Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.
Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.