Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition

Film, 1979, 99 minutter
Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition
Lupin, hans hjælper Jigen og samuraikrigeren Goemon drager ud for at forpurre en ond handling på grev Cagliostros fæstning.
Filmen Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition udkom i 1979 og varer 99 minutter. Hayao Miyazaki (Chihiro og Heksene, Min Nabo Totoro) har instrueret dette muntre eventyr, som var hans første film. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;japansk [original];spansk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;japansk

Mere ligesom Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
DRIFTING DRAGONS
Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.