Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lykke-Per

Film, 2018, 166 minutter
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.
Filmen Lykke-Per udkom i 2018 og varer 166 minutter. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lykke-Per på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

In the late 19th century, Peter Sidenius is an ambitious young man from a devout Christian family in Western Denmark, who travels to the Danish capital of Copenhagen to study engineering, ...

Skuespillere i Lykke-Per

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk - synstolkning;dansk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Lykke-Per

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Et pars æstende og mere og mere konfliktskabende interaktion i løbet af en aften i Mumbai sætter deres forhold så meget på spidsen, at det truer med at gå op i limningen.
Otherhood
Tre veninder føler sig overset på mors dag, så de forlader forstæderne og kører til New York for at overraske deres voksne sønner.
Down a Dark Hall
En teenagepige med problemer bliver sendt på en eksklusiv kostskole, hvor elevernes ekstraordinære evner har overnaturlige omkostninger.
Are We Done Yet?
Da myndighederne arresterer hans unge søn, må en taxachauffør overbevise retten og den frådende presse om, at sønnen ikke er den gerningsmand, de er ude efter.
The Red Sea Diving Resort
Hemmelige agenter åbner et falsk hotel for ægte turister som dække for at smugle tusindvis af etiopiske flygtninge i sikkerhed. Inspireret af virkelige hændelser.