Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Lykke-Per

Film, 2018, 166 minutter
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.
Filmen Lykke-Per udkom i 2018 og varer 166 minutter. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lykke-Per på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

In the late 19th century, Peter Sidenius is an ambitious young man from a devout Christian family in Western Denmark, who travels to the Danish capital of Copenhagen to study engineering, ...

Skuespillere i Lykke-Per

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk - synstolkning;dansk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Lykke-Per

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Marriage Story
Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Julen bringer den ultimative gave med til Aldovien i form af en kongelig baby. Men først må dronning Amber redde familien og kongeriget ved at løse et royalt mysterium.
Hjem til jul
Singlepigen Johanne, der er træt af de evindelige kommentarer om hendes kærlighedsliv, påbegynder en 24-dages jagt på en kæreste, hun kan tage med hjem til jul.
Let's Dance
Efter hans gruppe er blevet opløst, underviser en talentfuld men usikker hiphopdanser på en fornem balletskole i Paris, hvor han falder for en kommende ballerina.
12 Strong
I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.