Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mad Men

Serie, 2014, 4.475.962 Bedømmelser
Mad Men
Denne prisvindende serie foregår i New York City i 1960'erne og handler om et reklamebureau i en tid, hvor den hensynsløse konkurrence var en attraktiv fristelse.
Serieen Mad Men udkom i 2014. Dette kritikerroste show vandt fire Golden Globes eg 16 Emmy'er, herunder en pris for bedste hovedrolle til Jon Hamm. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne Serie er Underspillet, Mørk, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mad Men på IMDB

Score: 9 ud af 10

A drama about one of New York's most prestigious ad agencies at the beginning of the 1960s, focusing on one of the firm's most mysterious but extremely talented ad executives, Donald Draper.

Skuespillere i Mad Men

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Mad Men

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.