Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mad Men

Serie, 2014, 4.475.962 Bedømmelser
Mad Men
Denne prisvindende serie foregår i New York City i 1960'erne og handler om et reklamebureau i en tid, hvor den hensynsløse konkurrence var en attraktiv fristelse.
Serieen Mad Men udkom i 2014. Dette kritikerroste show vandt fire Golden Globes eg 16 Emmy'er, herunder en pris for bedste hovedrolle til Jon Hamm. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne Serie er Underspillet, Mørk, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mad Men på IMDB

Score: 9 ud af 10

A drama about one of New York's most prestigious ad agencies at the beginning of the 1960s, focusing on one of the firm's most mysterious but extremely talented ad executives, Donald Draper.

Skuespillere i Mad Men

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Mad Men

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tacoens historie
Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.
Designated Survivor: 60 Days
Da nationalforsamlingen kommer under et katastrofalt angreb, må miljøminister Park Mu-jin finde ud af, hvordan han skal lede Korea gennem det efterfølgende kaos.
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.
Exhibit A
Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.