Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mad Men

Serie, 2014, 4.475.962 Bedømmelser
Mad Men
Denne prisvindende serie foregår i New York City i 1960'erne og handler om et reklamebureau i en tid, hvor den hensynsløse konkurrence var en attraktiv fristelse.
Serieen Mad Men udkom i 2014. Dette kritikerroste show vandt fire Golden Globes eg 16 Emmy'er, herunder en pris for bedste hovedrolle til Jon Hamm. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne Serie er Underspillet, Mørk, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mad Men på IMDB

Score: 9 ud af 10

A drama about one of New York's most prestigious ad agencies at the beginning of the 1960s, focusing on one of the firm's most mysterious but extremely talented ad executives, Donald Draper.

Skuespillere i Mad Men

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Mad Men

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pandemi
I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Gennem interviews med venner, spillere og folk tæt på fortæller denne dokumentarserie, hvordan Aaron Hernandez gik fra at være NFL-stjerne til at være morddømt.
Giri / Haji
Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.