Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mako Mermaids: An H2O Adventure

Serie, 2016, 915.588 Bedømmelser
Mako Mermaids: An H2O Adventure
Denne fortsættelse til H2O følger Zac, en dreng, der ved et uheld forvandles til en havmand og truer tre unge havfruer, der vogter Mako Ø.
Serieen Mako Mermaids: An H2O Adventure udkom i 2016.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mako Mermaids: An H2O Adventure på IMDB

Score: 8 ud af 10

During a trip to Mako Island, Zac gets in touch with the water of the magic Moon Pool in a night of full Moon, gaining a merman tail and the power to manipulate water. Sirena, Nixie and ...

Skuespillere i Mako Mermaids: An H2O Adventure

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Mako Mermaids: An H2O Adventure

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
Valeria
En forfatter, der befinder sig i en kreativ og ægteskabelig krise, søger støtte hos tre venner, som også kigger indad. Baseret på Elísabet Benavents romaner.