Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Malibu Rescue

Film, 2019, 69 minutter
Malibu Rescue
Da en lang række eskapader får Tyler på dybt vand, må han tage sig sammen og bruge sin sommer på at træne til at blive del af et elitelivredderprogram.
Filmen Malibu Rescue er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 69 minutter. Malibu Rescue kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Familievenlig, Fjollet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue på IMDB

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Skuespillere i Malibu Rescue

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;svensk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];dansk
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;svensk

Mere ligesom Malibu Rescue

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.