Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Malibu Rescue

Film, 2019, 69 minutter
Malibu Rescue
Da en lang række eskapader får Tyler på dybt vand, må han tage sig sammen og bruge sin sommer på at træne til at blive del af et elitelivredderprogram.
Filmen Malibu Rescue er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 69 minutter. Malibu Rescue kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Familievenlig, Fjollet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue på IMDB

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Skuespillere i Malibu Rescue

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;svensk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];dansk
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;svensk

Mere ligesom Malibu Rescue

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Det lille Schweiz
Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.
Invader Zim: Enter the Florpus
Da Zim viser sig igen for at begynde på næste fase af sin onde plan om at erobre Jorden, bestemmer hans gamle fjende Dib Membrane sig for at afsløre ham én gang for alle.
Supermonstrene: Tilbage til skolen
Supermonstrene byder Vida velkommen til hendes nye hjem i Høtyvehøjen med en tur til deres yndlingssteder og hjælper hende derefter gennem hendes første skoledag.
Whindersson Nunes: Voksen
Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.