Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Malibu Rescue

Film, 2019, 69 minutter
Malibu Rescue
Da en lang række eskapader får Tyler på dybt vand, må han tage sig sammen og bruge sin sommer på at træne til at blive del af et elitelivredderprogram.
Filmen Malibu Rescue er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 69 minutter. Malibu Rescue kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Familievenlig, Fjollet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue på IMDB

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Skuespillere i Malibu Rescue

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;svensk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];dansk
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;svensk

Mere ligesom Malibu Rescue

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse standup-special.
Du er den
En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.
Saverio Raimondo: Den talende satyr
Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.
Good Sam
En nysgerrig journalist finder kærligheden under jagten på historien om en mystisk skikkelse, der efterlader poser med penge til fremmede rundt omkring i New York.
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
I denne fejring af det banebrydende comedy-show Laugh-In medvirker Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris og mange flere.