Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Marcella

Serie, 2017
Marcella
På trods af ægteskabsproblemer, et tragisk tab, hukommelsessvigt og udfordringer som mor laver en betjent i London det, hun er bedst til: at fange mordere.
Serien Marcella er en Netflix Original og udkom i 2017. Anna Friel fik en international Emmy-pris for bedste kvindelige hovedrolle i 2017 for sin rolle som Marcella Backland. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Marcella kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marcella på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

Marcella Backland left the Metropolitan Police for the sake of her family, only to have her husband leave her. She returns to her job on the murder squad, investigating a case that seems disturbingly familiar to her.

Trailer

Skuespillere i Marcella

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Marcella

Luther

Luther

(2019)

Broen

Broen

(2015)

River

River

(2015)

Rectify

Rectify

(2016)

The Americans

The Americans

(2018)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Mord i Wales

Mord i Wales

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.