Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Marco Polo

Serie, 2016
Marco Polo
Marco Polo foregår i en verden af grådighed, forræderi, seksuelle intriger og rivalisering og er baseret på den berømte opdagelsesrejsendes eventyr ved Kublai Khans hof.
Serien Marco Polo er en Netflix Original og udkom i 2016. Serieskaber John Fusco skrev også manuskriptet til filmene Young Guns, Tordenhjerte og Hidalgo. Marco Polo kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er : Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marco Polo på IMDB

Score: 9 ud af 10

In a world replete with greed, betrayal, sexual intrigue and rivalry, "Marco Polo" is based on the famed explorer's adventures in Kublai Khan's court in 13th century China.

Skuespillere i Marco Polo

Mere ligesom Marco Polo

Terra Nova

Terra Nova

(2011)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Arrow

Arrow

(2019)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.
Giri / Haji
Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.
AJ and the Queen
På sin rejse tværs over landet i en nedslidt autocamper får dragqueenen Ruby Red en usandsynlig rejsekammerat i form af AJ – en rapkæftet 10-årig pige.
Jamtara
En gruppe unge mænd i en mindre by driver en lukrativ phishingvirksomhed, indtil en korrupt politiker også vil være med – og en betjent vil bekæmpe dem.