Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Marco Polo

Serie, 2016
Marco Polo
Marco Polo foregår i en verden af grådighed, forræderi, seksuelle intriger og rivalisering og er baseret på den berømte opdagelsesrejsendes eventyr ved Kublai Khans hof.
Serien Marco Polo er en Netflix Original og udkom i 2016. Serieskaber John Fusco skrev også manuskriptet til filmene Young Guns, Tordenhjerte og Hidalgo. Marco Polo kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er : Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marco Polo på IMDB

Score: 9 ud af 10

In a world replete with greed, betrayal, sexual intrigue and rivalry, "Marco Polo" is based on the famed explorer's adventures in Kublai Khan's court in 13th century China.

Skuespillere i Marco Polo

Mere ligesom Marco Polo

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Arrow

Arrow

(2019)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.