Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mars-generationen

Dokumentarer, 2017, 97 minutter
Mars-generationen
Selverklærede "rumnørder" på en Space Camp forfølger deres drømme om at rejse til Mars, mens eksperter diskuterer NASAs historie og fremtid.
Dokumentareren Mars-generationen er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 97 minutter. Bill Nye, Neil deGrasse Tyson og Michio Kaku diskuterer deres syn på rumforskning i denne Emmy-nominerede film. Denne dokumentarer er Visionær.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mars-generationen på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

The Mars Generation is a movie starring Bob Behnken, Alayna Bidlack, and Niko Blanks. Aspiring teenage astronauts reveal that a journey to Mars is closer than you think.

Skuespillere i Mars-generationen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Mars-generationen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
There's Something in the Water
Denne dokumentar sætter fokus på minoritetssamfundenes udfordringer i Nova Scotia og deres kamp mod myndighederne om skadeligt industriaffald.
Gry: Æggejagten
Det er forår i Regnbuebyen, og Dikkeæg-dagen er lige om hjørnet. Men Absalon er overbevist om, at et dikkeægsstjælende monster er på spil.
Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage
Der er spændende eventyr i vente for redningsrytterne, når de tager ud for at finde et værdifuldt gyldent drageæg og beskytte det mod onde pirater.