Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Marseille

Serie, 2018
Marseille
Den mangeårige borgmester i Marseille forbereder sig på at lade sin protegé overtage styret, da der pludselig udbryder en voldsom kamp for magten i byen.
Serien Marseille er en Netflix Original og udkom i 2018. Gérard Depardieu og Benoît Magimel har begge vundet César-priser og har mange fans i Frankrig og resten af verden. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Marseille kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hed.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marseille på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Marseille is a TV series starring Karen Strassman, Anne Yatco, and Gérard Depardieu. A tale of power, corruption and redemption set against the rich backdrop of the French port city of Marseille.

Skuespillere i Marseille

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;fransk
Undertitler: engelsk;fransk;tysk;dansk

Mere ligesom Marseille

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Itaewon Class
I et farverigt kvarter i Seoul kæmper en tidligere fængselsfange og hans venner mod en stor rival for at opfylde deres ambitiøse drøm om at drive en lokal bar.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Ladies Up
De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.
Freud
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.