Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Marvel's Daredevil

Serie, 2018
Marvel's Daredevil
Den blinde Matt Murdock bekæmper uretfærdighed som advokat om dagen og som superhelten Daredevil om natten i New Yorks Hell's Kitchen.
Serien Marvel's Daredevil er en Netflix Original og udkom i 2018. Marvel's Daredevil blev nomineret til Emmy-priser i tre kreative kategorier, inklusive visuelle virkemidler, i 2015. Marvel's Daredevil kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er : Medrivende, Barsk, Mørk, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Marvel's Daredevil

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Yard
Efter et skæbnesvangert opgør i hjemmet kommer en mor i fængsel, hvor hun kæmper for at overleve i håbet om at blive genforenet med sin datter.
The Writer
Da en populær krimiforfatter bliver beskyldt for et mord, der i mistænkelig grad minder om et plot i hans roman, må han navigere i et net af skjulte fjender.
El Dragón: En kriger vender tilbage
En finansmand vender hjem fra Tokyo til sine mexikanske rødder for at erstatte sin farfar, som var leder af et kartel. I Mexico må han kæmpe med to rivaler om magten.
Seis Manos
En gruppe forældreløse, der er opfostret af en kampsportsmester, kaster sig ud i et mysterie, der omfatter djævelske kræfter, narkokarteller, gamle ritualer og blodofre.
Skylines
En hiphopproducer hvirvles ind i en voldelig verden af organiseret kriminalitet, da det pladeselskab, han laver kontrakter med, bliver centrum for farlig narkohandel.