Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Masameer - The Movie

Film, 2020, 99 minutter
Masameer - The Movie
En ung pige med flair for kunstig intelligens forsøger at gøre en forskel, mens tre venner bliver superhelte på jagt efter forbrydere. Baseret på den populære webserie.
Filmen Masameer - The Movie udkom i 2020 og varer 99 minutter. Denne film er Kynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Masameer - The Movie på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Masameer the Movie is based on one of the most successful cartoon shows in the Middle East and is coming to cinemas. The Saudi animation comedy loved by fans across the region sees 'Dana', ...

Skuespillere i Masameer - The Movie

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: arabisk (Saudi-Arabien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Masameer - The Movie

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.
Næsten en almindelig sommer
To vidt forskellige familier holder ferie sammen, men bliver chokerede, da familiernes to mandlige overhoveder fortæller, at de har forelsket sig i hinanden.