Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Masha og Bjørnen

Serie, 2013, 7.002 Bedømmelser
Masha og Bjørnen
Den livlige, lille Masha bor i nærheden af skoven, hvor hun har masser af vidunderlige eventyr med sin bedste ven, der er tidligere cirkusbjørn.
Serien Masha og Bjørnen udkom i 2013. Geschikt voor alle leeftijden.Denne serie er Fjollet, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Masha og Bjørnen på IMDB

Score: 7,8 ud af 10

A retired circus bear settles into the woods and prepares for a quiet new life surrounded by peace and tranquility until he is introduced to an adventurous little girl named Masha.

Skuespillere i Masha og Bjørnen

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];hollandsk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk

Mere ligesom Masha og Bjørnen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.