Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Maska

Film, 2020, 111 minutter
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Filmen Maska er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 111 minutter. Egnet for personer over 7 år Maska kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Skæv, Feel-good, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Maska

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;hindi;svensk

Mere ligesom Maska

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.
Næsten en almindelig sommer
To vidt forskellige familier holder ferie sammen, men bliver chokerede, da familiernes to mandlige overhoveder fortæller, at de har forelsket sig i hinanden.