Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Master of None

Serie, 2021
Master of None
Dev forsøger at kickstarte sin skuespillerkarriere og sine datingmuligheder med hjælp fra en broget skare venner i denne prisbelønnede serie.
Serien Master of None er en Netflix Original og udkom i 2021. Denne eventyrkomedie vandt to Emmyer for bedste manuskript og en Golden Globe til Aziz Ansari for bedste hovedrolle. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Master of None kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittig, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Master of None på IMDB

When a man faces the true nature of his life, his world collapses. Will he find sanity and happiness?

Skuespillere i Master of None

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Master of None

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.