Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Merry Happy Whatever

Serie, 2019
Merry Happy Whatever
En fattig L.A.-musiker prøver at indynde sig hos sin nye kærestes gnavne far og sære, sammentømrede søskende på et ti dages julebesøg i Philadelphia.
Serien Merry Happy Whatever er en Netflix Original og udkom i 2019. Merry Happy Whatever kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merry Happy Whatever på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

A strong-willed patriarch must balance the demands of his complicated family with the stress of the Christmas season when his youngest daughter comes home for the holidays with a new boyfriend.

Skuespillere i Merry Happy Whatever

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Merry Happy Whatever

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.
Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Triad Princess
Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.
Astronomy Club: The Sketch Show
Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.