Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mickeys Klubhus

Serie, 2008, 32.633 Bedømmelser
Mickeys Klubhus
Ved hjælp af deres praktiske værktøjer lærer Mickey og hans klubhusvenner en flok børnehavebørn at løse problemer på en sjov måde.
Serien Mickeys Klubhus udkom i 2008. Denne serie er Feel-good, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mickeys Klubhus på IMDB

Mickey leaves Donald to tend to the clubhouse in his absence.

Skuespillere i Mickeys Klubhus

Lyd og undertitler

Lyd: svensk;engelsk [original];dansk
Undertitler: engelsk

Mere ligesom Mickeys Klubhus

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.